Hoewel sommige mensen beweren niet van verrassingen te houden

Is het toch niet waarschijnlijk dat ze het niet leuk vinden als iemand haar best doet om een leuke verrassing voor hem te bedenken.

Dat kan zijn in de vorm van een cadeau, maar ook een ludieke actie. Dat moet uiteraard iets heel speciaals zijn; een verrassing voor hem waarmee je laat zien; ‘IK HOU VAN JOU’! Iedereen vindt het namelijk fijn om te weten dat er iemand verliefd op hem is.

Verrassing voor hem

Als je hebt opgelet als jullie samen aan het winkelen waren, dan weet je misschien wat hij het liefst zou krijgen

Dat kan best nog lastig zijn, maar juist die extra moeite die je voor je lief doet en waardoor je een ultieme verrassing voor hem verzint, geeft hem het gevoel dat je helemaal voor hem gaat.

Maar je kunt de verrassing voor hem ook in een hele andere vorm gieten; een dagje bungee jumpen of een ritje in een echte Ferrari! Of een romantisch weekendje in een hotel met zijn tweetjes.

Er zijn genoeg mogelijkheden en daarbij hoef je niet onzeker te zijn want een verrassing voor hem is maatwerk en jij bent de persoon die waarschijnlijk het beste weet wat hij leuk vindt en bovendien vindt hij het zeker het leukst om dat van JOU te krijgen!