Valentijnsdag cadeautjes

Altijd een hele uitdaging om weer met iets origineels te komen. Is de liefde nog pril, dan is een mysterieus kaartje, een chocoladehart of een schattige knuffel wel leuk.

Zijn jullie al langer bij elkaar, dan zal je met andere Valentijnsdag cadeautjes moeten komen, omdat je partner die andere presentjes waarschijnlijk al gehad heeft.

Bedenk altijd wat je partner graag zou willen hebben; sieraden of een mooie tas, of liever een nieuwe mobiele telefoon of MP-3 speler. Is je vriend gek van petten? Dan kan je misschien gaan voor een splinternieuw model van New Era. Is hij gek van gaming? Koop dan een nieuwe gaming headset of een te gekke gaming muis!

Let in de tijd voor Valentijnsdag goed op waar je partner interesse in vertoont, dat maakt het een stuk makkelijker om Valentijnsdag cadeautjes te verzinnen.

Valentijnsdag cadeautjes

Maar je kunt in plaats van op Valentijnsdag cadeautjes te geven, ook met een ludieke verrassing komen

Zo kun je je partner bijvoorbeeld blinddoeken en hem of haar ‘ontvoeren’ naar een plek die een speciale betekenis voor jullie heeft. Of je schaft mooie lingerie aan (hier kan je inspiratie opdoen!) en organiseert een verwendag in bed.

Maak een romantische vaartocht door de grachten, met kaarslicht en champagne. Heeft je partner altijd al iets speciaals willen doen zoals bungeejumpen of parachutespringen? Dan is nu de gelegenheid!

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om je partner de liefde te verklaren met schitterende Valentijnsdag cadeautjes of -verrassingen!