Misschien zit je al een tijdje te piekeren

‘wat is een goed Valentijns cadeau voor mijn vriend?’

Een goede verrassing of cadeau verzinnen is lang niet altijd makkelijk. Als ik een Valentijns cadeau voor mijn vriend wil kopen, dan probeer ik me altijd in hem te verplaatsen; wat vindt hij leuk, waar droomt hij altijd al van, waar wordt hij blij van?

Door mezelf dat soort vragen te stellen, weet ik elk jaar weer een speciaal Valentijns cadeau voor mijn vriend te verzinnen. Zo heb ik hem een paar jaar geleden een slipcursus cadeau gedaan, dat vond hij helemaal te gek!

Een andere keer was het Valentijns cadeau voor mijn vriend een romantisch etentje waar tijdens ik hem de sleutel van mijn huis heb gegeven. En toen we elkaar net kenden had ik zelf een chocoladetaart voor hem gebakken in de vorm van een hart. Ook Belgische wafels kan je makkelijk in de vorm van hartjes maken – superleuk!

Valentijns cadeau voor mijn vriend

En andersom heb ik ook hele leuke verrassingen van hem gehad!

Zo kun je hele originele presentjes en verrassingen verzinnen. Dus als je denkt ‘wat is een leuk Valentijns cadeau voor mijn vriend’ dan kun je met een goed idee komen door je af te vragen wat hem beweegt, wat hij spannend of interessant vindt, waar hij blij van wordt.

En als het echte liefde is, dan weet niemand dat beter dan jij!